Amsterdam Light Festival

Christmas Canal Parade #AmsterdamLightFestival ’15/’16

Vincent Horbach

November 26th, 2014

0 Comments

Christmas-Canal-Parade-Amsterdam_23702-166x166
Vincent Horbach, voorzitter Christmas Canal Parade, is druk bezig met gesprekken te voeren om de boottocht door de grachten weer veilig te stellen editie 2015/2016. De Amsterdamse politiek geeft luisterend oor. Alle partijen, inclusief bestuur Amsterdam Light Festival delen de mening, Christmas Canal Parade is een vast en zeer geliefd onderdeel van het Amsterdam Light Festival. Dat heeft zich bewezen in de Christmas Canal Parade van 2012,

We kijken allemaal uit naar de 27e a.s. als dit jaar het Amsterdam Light Festival weer van start gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *